Publikohen çmimet e reja, ja me sa do të shitet nafta e benzina

Publikohen çmimet e reja, ja me sa do të shitet nafta e benzina

Bordi i transparencës ka publikuar ditën e sotme çmimet e reja për naftën, benzinën dhe gazin.

Çmimi i naftës me pakicë do të jetë 224 lekë/ litri. 

Çmimi i benzines me pakicë do të jetë 198 lekë/litri

Çmimi i gazit me pakicë do të jetë me 78 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 15 shtator ora 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

EMISIONET