Eksperti i IT-së, nxjerr DOKUMENTET: Ja si Bici i shkarkon punonjësit e Kadatrës pa arsye dhe me e-mail

Eksperti i IT-së, nxjerr DOKUMENTET: Ja si Bici i shkarkon punonjësit

Eksperti IT-së Gent Progni vijon të denoncojë skandalet e njëpasnjëshme që ndodhin në Agjencinë Shtetërore të Kadastratës.

Në denoncimin e tij të radhës të bërë publik përmes rrjeteve sociale, Prognipoublikon dhe dokumentet zyrtare të shkarkimeve të padrejta dhe të paligjshme, sipas tij, e disa prej punonjësve, të cilët njoftohen për vendimin e institucionit që drejtohet nga Dallëndyshe Bici.

Eksperti i IT-së, nxjerr DOKUMENTET: Ja si Bici i shkarkon punonjësit

“Shikoni mënyrën skandaloze të heqjes së personelit nga puna pas dështimeve të njëpasnjëshme të sistemit dhe vjedhjes së tenderit!

Eksperti i IT-së, nxjerr DOKUMENTET: Ja si Bici i shkarkon punonjësit

Nuk i njoh fare personat në fjalë, por të hiqesh pa arsye, me një email, është jo vetëm shkelje ligjore, por arrin pikën ku në këtë shtet nuk je administratë po skllav!”, shprehet në reagimin e tij, eksperti IT-së Gent Progni.

EMISIONET