Zarf i dyshimtë në ambasadën franceze në Moskë, gjendet një substancë e panjohur

Zarf i dyshimtë në ambasadën franceze në Moskë, gjendet

Një zarf me një substancë të panjohur dhe të dyshimtë u dërgua në ambasadën franceze në Moskë.

Lajmi u konfirmua nga agjencia ruse e lajmeve TASS, duke cituar agjencitë e zbatimit të ligjit.

“Punonjësit e ambasadës franceze kanë marrë një letër me një substancë të panjohur të hënën pasdite. Anëtarët e agjencive të zbatimit të ligjit janë në vendngjarje dhe kanë nisur hetimet dhe verifikimet”, tha agjencia.

Ministria e Punëve të Jashtme të Francës nuk ka bërë ende asnjë koment për këtë çështje.

EMISIONET