Stërgjyshja në arkën e supermarketit, ajo duhet të punojë ende dhe pse 91-vjeçare

Stërgjyshja në arkën e supermarketit, ajo duhet të

Ajo jeton prej gati një shekulli. Megjithatë, Betty Glover 91 vjeçe është ende në arkën e supermarketeve të zinxhirit amerikan "WinCo".

Ajo fiton para shtesë dy herë në javë.

Sepse stërgjyshja nga Phoenix (shteti amerikan i Oregonit) kan probleme financiare.

Pavarësisht moshës së vjetër, ajo jeton në një shtëpi të lëvizshme dhe ende duhet të paguajë për të.

Sytë e saj po e dështojnë gjithashtu.

Sipas deklaratave të saj, ajo ka punuar për shtatë dekada, dhjetë vitet e fundit në "WinCo".

Tani ajo mund të ketë para të mjaftueshme për të dalë në pension pas një fushate për mbledhjen e fondeve në internet.

Me këtë, Betty mori pothuajse 90,000 dollarë amerikanë, më shumë se dyfishi i qëllimit aktual të dhurimit (40,000 dollarë amerikanë).

"Unë me të vërtetë duhet të tërhiqem," tha ajo.

Betty fillimisht nuk ishte e sigurt se si të fillonte një apel për donacione në internet.

Tregon se e ka ndihmuar mbesa dhe se në fillim ishte pesimiste.

“Mendoja se askush nuk do të bëjë asgjë. Askush nuk kujdeset më për të tjerët.”

Shumë pensionistë në SHBA duhet të përballen me problemet e parave në pleqëri.

Inflacioni i bën ilaçet më të shtrenjta si dhe blerjet.

Për miliona njerëz, plakja bëhet një barrë në jetën e përditshme.

Përditshmëria e Betit u ëmbëlsua deri në fund nga klientët e saj të rregullt.

Për shkak të saj, ajo e donte punën e saj pavarësisht moshës së saj të vjetër.

Megjithatë, një vit më parë, këmbët e saj filluan të dështojnë.

Asaj iu desh të shkurtonte dhe zvogëlonte orët e punës. Nga katër ditë në dy.

Por edhe kjo së shpejti do të marrë fund.

Falë mbledhjes së fondeve, ajo më në fund mund të lërë punën e saj, pikërisht në 1 maj.

Betty mezi e pret këtë kohë që rë mund ta kalojë me familjen e saj.

Sepse është shumë e madhe. Ajo ka dy fëmijë, katër nipër e mbesa, gjashtë stërnipër dhe dy stër-stërnipa.

shba

EMISIONET