Skandal i ri abuzimi në policinë amerikane, kolegët vunë bast se kush do të bënte seks i pari me policen

Skandal i ri abuzimi në policinë amerikane, kolegët vunë

Teresa Williams, 35 vjeç, ishte krenare sepse ishte femra e parë police në historinë e departamentit të policisë së vogël të Iron Mountain, Michigan.

Katër vjet e gjysmë pasi mori detyrën e saj, amerikanja po padit ish-punëdhënësin e saj.

Akuzat janë të rënda. Williams pretendon se është abuzuar sistematikisht nga një koleg dhe një mbikëqyrës! Kështu raporton NBC News.

Është detyruar të kryejë seks oral

Sipas 35-vjeçares, sulmet filluan vetëm disa javë pasi ajo u punësua në vjeshtën e vitit 2017.

Një natë në pub, shefi i saj Joseph Dumais e detyroi të pinte Schnapps me të dhe më pas e puthi.

Ky është rituali i pranimit në qytetin me 7500 banorë.

"Në fund të fundit, Williams iu dorëzua presionit," thotë aktakuza.

Pas një sekonde të shkurtër, Dumais vuri dorën mes këmbëve të saj.

Në një vizitë tjetër në lokal, ajo u prek në mënyrë të pahijshme nga një koleg tjetër i quajtur Garth Budek rrugës për në shtëpi.

Ai gjithashtu e detyroi atë të bënte seks oral në një moment tjetër.

E neveritshme. Dy oficerët kishin vënë bast se kush do të bënte seks më parë me Williams, sipas viktimës.

Drejtuesit donin të hiqnin qafe Williams

Gruaja ia besoi "ngacmimin e vazhdueshëm seksual" një kolegu në mars 2022, por ai ia raportoi menjëherë eprorëve të saj.

Ata i bënë presion viktimës. Ose ajo do të largohej vullnetarisht nga shërbimi policor ose do të pushohej nga puna, sipas avokatit të Williams, Jack Schulz. Në prill 2022, ajo dha dorëheqjen.

Padia e ngritur tani drejtohet kundër dy personave të përmendur dhe kundër një personi tjetër.

Ai thuhet se e ka ditur për abuzimin por nuk ka vepruar.

Përveç kësaj, qyteti i Iron Mountain duhet të mbajë përgjegjësi.

Gregory Grant përfaqëson të gjithë të pandehurit.

“Ne kemi punuar gjithmonë për të krijuar një mjedis pune të sigurt dhe të respektueshëm për të gjithë punonjësit”.

Se sa dëmshpërblim kërkon Teresa Williams nuk është e qartë nga padia.

EMISIONET