"Shtëpia kishte fantazma e shpirtra", këngëtari i famshëm shet pronën luksoze pas 12 vjetësh

"Shtëpia kishte fantazma e shpirtra", këngëtari i

Robbie Williams më në fund ka shitur rezidencën e tij në fshat për 6.75 milionë paund  pasi u detyrua të hiqte çmimin e kërkuar më parë. 

Këngëtari, 47 vjeç, bleu banesën në Wiltshire me shtatë dhoma gjumi për 8.1 milionë paund në vitin 2009 dhe në vitet që pasuan, e nxori në treg për shitje tre herë.

Megjithatë, pavarësisht se ishte një nga pronat më të bukura në zonë, ajo u bë e vështirë për t'u shitur.

Ai e listoi pronën për herë të tretë në shtator 2021 dhe me ngurrim uli çmimin e tij të kërkuar me 1.35 milion £, pavarësisht se çmimet mesatare të pronave në Mbretërinë e Bashkuar ishin rritur me 65 përqind.

Një nga arsyet kryesore që donte ta shiste ishte se i dukej sikur kishte fantazma dhe shpirtra që nuk ishin larguar kurrë.

"Ka një dhomë për të cilën dyshoj," tha ai.

Banorët e fshatit thanë se ish-këngëtari i Take That dhe familja e tij nuk kishin jetuar me kohë të plotë në pronën e madhe për disa vite.

"Shtëpia kishte fantazma e shpirtra", këngëtari i

"Shtëpia kishte fantazma e shpirtra", këngëtari i

"Shtëpia kishte fantazma e shpirtra", këngëtari i

EMISIONET