Ky vogëlush u shpëtua pas 30 orësh nën rrënoja, shikoni gëzimin në fytyrat e shpëtimtarëve

Ky vogëlush u shpëtua pas 30 orësh nën rrënoja, shikoni

Një djalë 5-vjeçar, emri i të cilit mësohet se ishte Şahin, u nxor i gjallë në Kahramanmaraş pas 30 orësh nën rrënoja.

Ai u gjet në rrënojat e pallatit Serap, në bulevardin Azerbajxhan.

Frika në fytyrën e fëmijës, i cili u shpëtua 30 orë pas tërmetit lexohej qartë.

Jo më pak pasqyrohej dhe lumturia në fytyrat e shpëtimtarëve mbi operacionin e suksesshëm.

Ky vogëlush u shpëtua pas 30 orësh nën rrënoja, shikoniKy vogëlush u shpëtua pas 30 orësh nën rrënoja, shikoniKy vogëlush u shpëtua pas 30 orësh nën rrënoja, shikoni

termeti ne turqi

EMISIONET