Ekspertët shpjegojnë pse doggy style ndihmon marrëdhëniet afatgjata

Ekspertët shpjegojnë pse doggy style ndihmon marrëdhëniet

Me kalimin e kohës, mund të jetë e lehtë të zhytesh në rutinën e qëndrimit në zonën tuaj të rehatisë kur bëhet fjalë për intimitetin në një marrëdhënie afatgjatë.

Sidoqoftë, është e rëndësishme t'i përmirësoni gjërat herë pas here në seks për ta mbajtur romancën të freskët dhe të gjallë.

Ekspertja e seksit Sarah Riccio, pronare e delicto.com, dha këshillat e saj kryesore se si çiftet mund t'i bëjnë gjërat më hot në dhomën e gjumit. Dhe një nga rekomandimet e saj kryesore është ta bësh atë nga pas.

Sarah tha se të dashuruarit që nuk kanë provuar kurrë një pozicion të "stilit të qenit" mund të dëshirojnë ta bëjnë atë.

“Pjesa romantike e këtij pozicioni është se dhuruesi është në gjendje të eksplorojë trupin e të dashurit të tij nga një kënd i ri, emocionues. Ata mund të fërkojnë kurrizin e partnerit të tyre ndërsa marrin, të arrijnë rreth trupit për të stimuluar klitorin, të pëshpëritin asgjë të ëmbël në vesh, të puthin pjesën e pasme të qafës - opsionet janë pafundësisht intime!"

“I njohur gjithashtu si misionar i modifikuar, ky pozicion i jep një rrotullim romantik një klasiku të preferuar nga fansat. Ju filloni në misionar si zakonisht, por marrësi i mbështjell këmbët rreth të dashurit të tij për t'i tërhequr më shumë, ndërsa dhuruesi vendos kokën e partnerit të tij dhe e tërheq atë në zonën erogjene midis veshit dhe shpatullës së tij.

Një tjetër ishte seksi në pasqyrë, ku çiftet bëhen intime para një pasqyre.

Sarah thotë se kjo shpesh mund të ndihet 'më romantike' për çiftet dhe gjithashtu i lejon ata të "admirojnë veten në mes të lojës".

Nëse partneri juaj është kundër idesë për të eksploruar pozicione të reja seksi, Sarah thotë se është e rëndësishme të mos zemëroheni apo të frustroni me to.

EMISIONET