CIA publikon një video në rrjetet sociale për të rekrutuar spiunë rusë të zhgënjyer nga Putini

CIA publikon një video në rrjetet sociale për të rekrutuar

CIA është në kërkim të spiunëve rusë ndaj ka shtuar përpjekjet e saj për t'i bërë qytetarët rusë të zbulojnë sekretet e vendit të tyre.

Kjo është arsyeja pse avendosi të publikojë një video në Telegram përmes të cilës synon të gjithë njerëzit e zhgënjyer nga presidenti i tyre Vladimir Putin.

Më pas videoja u vendos në internet edhe në platforma të tjera si YouTube, Twitter, Instagram dhe Facebook.

Videoja sugjeron që rusët mund të ndërmarrin veprime për t'i përmirësuar gjërat, duke i dhënë informacion CIA-s, ndërkohë që mbeten patriotë.

lufta ne ukraine rusia cia

EMISIONET