“Ora e Vendimit”/ Të dielën ora 19:00 Exit Poll i Noto & RTV Ora, i vetmi i besuar


 

Radio Televizioni Ora në të gjithë Shqipërinë për maratonën zgjedhore. Transmetim i drejtpërdrejt në 61 basshkitë nga kufiri jugor në atë verior për të përcjellë lajmin e fundit ashtu si ndodh dhe ku ndodh. Mbi 240 gazetarë dhe reporterë për të ndjekur çdo zhvillim me të ftuar ditën e zgjedhjeve për të sjellë analiza reale dhe të paanshme të botës.

Tradita nuk ndalet, pas mbylljes së votimeve RTV Ora dhe Ora News sjellin rezultatin e exit poll-it me Antonio Noton, të cilat në katër zgjedhjet e fundit kanë rezultuar në nivel 100% të sakta.

“Ora e Vendimit”/ Të dielën ora 19:00 Exit Poll i Noto

"Yldon Media Group" do të jetë në një maratonë transmetimi 24 orë në 24 ku do të përcillet live edhe procesi i numërimit.

“Ora e Vendimit”/ Të dielën ora 19:00 Exit Poll i Noto

Nuk ndalemi këtu, gjatë numërimit analiza mbi çdo zone dhe mbi çdo bashki dhe gjithçka në kohë reale në ekran, në webiste www.oranews.tv dhe në rrjetet tona sociale facebook Ora News ,  e RTV Ora , në dy kanalet tona në Youtube dhe në radion ORA96.7 mega hertz.

Maratona zgjedhore, siç di vetëm RTV Ora e Ora News nis në 06:00 të dielën e 25 prillit 2021. 

“Ora e Vendimit”/ Të dielën ora 19:00 Exit Poll i Noto

EMISIONET