Konflikti me dy të vdekur në Kavajë, dëshmitari: Kishin bërë sherr më parë, njëri u vra në sy të vajzës së vogël

Edmond Gosa dhe Altin Rexha u konflikuan mes tyre, njëri me thikë e tjetri me armë duke vrarë njëri-tjetrin.

Një dëshmitar tregoi se shërri mes tyre kishte nisur më parë për arsye banale ndërsa e gjithë ngjarja ndodhi në sytë e vajzës së njërit prej tyre.

"Kanë pasur një herë një sherr koti: "Pse hap sytë" dhe nuk kanë arritur me e mbyllë. Ai malësori ishte me fëmijë në dorë. Altini, janë të ardhur ata dhe po bisedonin. Unë ika pa shkuar tek furgoni vetëm kur kërciti. Fëmija ishte i vogël.

Dëgjova krismën, njëri u shtri këtej tjetri andej. Dëgjova 4 të shtëna, mirë që nuk më kapi ndonjë mua. Ai kavajsi kishte thikë. E mbyti me thikë, kurse ai tjetri me pistoletë,e  kishte me vete se kishin bërë debat," tha ai.

EMISIONET