Protesta për Luljeta Prezën, aktivistet kërkojnë drejtësi për vrasjen e 32-vjeçares

Me pankarta ne duar “Lufte kundër femicidit” aktivistet e shoqërisë civile, zhvilluan një marshim simbolik për të kërkuar drejtësi për vrasjen e dy ditëve më parë të 32-vjeçares Luljeta Preza.

Aktivistet në fjalën e tyre folën për rritjen e fenomenit të dhunës dhe vrasjeve të grave.

Ato renditen edhe shume gra dhe vajza që kanë humbur jetën në Shqipëri.

Nga ana tjetër ata kërkuan që institucionet të marrin përgjegjësi për mbrojtjen e grave që bien preh e kriminelëve.

Protesta për Luljeta Prezën, aktivistet kërkojnë

EMISIONET