Ndoka: Rama tha se ishte sëmurë, por natën shihte Luizin, po të ishte në BBV do tallte b*thën me të

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, kreu i PDK-së, Nard Ndoka u shpreh se Rama tha jam me flamë, por kishte 2 ditë dhe gjithë natën, që shihte Luizin.

Ai tha se e ndiqte Luizin sepse i thanë se ka 1 miliardë klikime, ndërsa Rama ka 30 vite në politikë dhe ka nja 30 veta pas tij nuk e ka arritur as 10% atë të Luizit.

Ndoka: Rama tha jam me flamë, por kishte 2 ditë gjithë natën, që shihte Luizin. E ndiqte Luizin sepse i thanë se ka 1 miliardë klikime, ndërsa Rama ka 30 vite në politikë dhe ka nja 30 veta pas tij që paguhen prej taksave tona me kamera dhe nuk e ka arritur as 10% atë të Luizit. Nëse do të futej në Big Brother do të tallte bythën Luizi me të.

edi rama nard ndoka luizi bbv

EMISIONET