Korçës i fiken dritat, OSHEE njofton abonentët

Korçës i fiken dritat, OSHEE njofton abonentët

Përmes një njoftimi, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton abonentët në Korçë, se për shkak të investimeve që po realizohen në këtë qark disa zona gjatë ditës së sotme dhe nesër do të kenë probleme me furnizimin me energji elektrike.

Njoftim për abonentët Korçë

Stakim, 17-18 mars

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 17-18 mars gjatë intervalit kohor 08:00-08:30 dhe 15:30-16:00 dhe 08:00-16:00 do të kryhen punime në linjën 35kV Korçe – Bilisht.

Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë:

08:00-08:30 dhe 15:30-16:00

Pjesërisht: Qendër, Bitinckë, Miras, Kapshticë,  Bilisht, Liqenas, Progër, Pojan, Hoçisht, Vranisht, Stropan, Vishocicë, Babas

 08:00-16:00

Pjesërisht: Progër, Pojan, Hoçisht, Vranisht, Stropan, Baban.

EMISIONET