Elbasani në festë, ja si po pritet Dita e Verës në sheshin e qytetit

Elbasani mirëpret në shesh Ditën e Verës. Të shumtë janë qytetarët që po ndjekin nga afër koncertin festiv me këngëtarët më në zë të skenës shqiptare.

Nën dekorin festiv dhe dritat shumëngjyrëshe qytetarë të grupmoshave të ndryshme po kalojnë momente festive ku vec vendasve janë të shumtë ata që vijnë nga rrethet cka konfirmohet edhe nga prenotimet në hoteleri.

Festa popullore e Ditës së verës nuk mund të festohet askund më mirë sesa në vendin ku ka lindur.

 

EMISIONET