Durrës, zjarr në një apartament në katin e parë të një pallati

Një banesë tek pallatet parafabrikate të lagjes nr 16  në Durrës është përfshirë nga flakët.

Zjarri nuk ka pasur përmasa te mëdha pasi me të parë tym janë njoftuar zjarrfikësit shpejt dhe mjeti për shuarjen e zjarrit ka arritur menjëherë.

Flakët janë vënë shpejt nën kontroll. Të dhënat bëjnë me dije se ka patur pak dëme materiale.

Zjarri ka rënë rreth orës 18:20.

Zjarri kishte përfshirë një banesë në katin e parë të pallatit.

Durrës, zjarr në një apartament në katin e parë të

zjarr ne banese

EMISIONET