Kina i përgjigjet SHBA-së: Ndalimi i Tik Tok do të ishte një persekutim politik

Kina i përgjigjet SHBA-së: Ndalimi i Tik Tok do të ishte një

Ndalimin e Tik Tok në SHBA, Kina e ka quajtur një persekutim politik dhe ksenofobik.

Ministrisë e Jashtme e Pekinit ka deklaruar se kurrë nuk do t’i kërkojë një kompanie apo individi të mbledhë të dhëna apo informacione në shtete të tjera duke shkelur ligjin.

Deri më tani qeveria e SHBA nuk ka ofruar prova për të demonstruar se Tik Tok kërcënon sigurinë kombëtare. Më herët CEO i Tik Tok ka thënë se nuk ka prova për aksesin e Kinës në të dhënat personale

tik tok kina shba

EMISIONET