Robert Lewandowski: Do të jetë një grup shumë i vështirë, këtë na i tregoi Shqipëria

Robert Lewandowski: Do të jetë një grup shumë i

Sulmuesi i Polonisë, Robert Lewandowski u shpreh pas ndeshjes me Shqipërinë:

"Ishte shumë e vështirë të luanim ndaj mbrojtjes shqiptare sot. Gjithsesi e kishim ndeshjen në kontroll dhe ne fituam 3 pikë e duhet të jemi të kënaqur për ëtë sukses. Kjo ndeshje na tregoi se sa e vështirë është faza eleminatore në këtë grup".

EMISIONET