Pique snobon Shakira-n: Nuk më intereson kënga e saj, jam i lumtur me Clara-n

Pique snobon Shakira-n: Nuk më intereson kënga e saj, jam i lumtur me

Pak ditë më parë Shakira hodhi “shigjetat” e radhës në drejtim të Pique dhe përgjigja e ish-mbrojtësit në adresë të ish të fejuarës nuk mungon. Pa e përmendur në vetë të parë këngëtëtaren kolumbiane, Gerard foli për jetën e tij duke dhënë një rrëfim interesant.

“Sigurisht që e kam dëgjuar këngën e saj por nuk dua të flas sepse nuk është një gjë që më takon. Ajo që më shqetëson për momentin është fakti që kemi dy fëmijë dhe që janë një përgjegjësi shumë e madhe. Të dy duhet të përpiqemi të mbrojmë sa të mundemi fëmijët tanë.

Të gjithë marrim vendimet që janë më të mira për ne por unë kam një marrëdhënie shumë të ngushtë me djemtë dhe dua të jenë të përfshirë vetëm në gjëra që i bëjnë të lumtur. Marrëdhënia me Claran po shkon në drejtimin e duhur dhe unë jam shumë i lumtur”.

 

 

 

EMISIONET