E frikshme, ky është momenti kur Ocon rrezikon të shtypë fotografët në Azerbajxhan

E frikshme, ky është momenti kur Ocon rrezikon të shtypë
Gara për Çmimin e Madh të Azerbajxhanit mund të kishte përfunduar në një tragjedi pasi Sebastian Ocon duke hyrë në bokse rrezikoi të shtypte me makinën e tij gazetarët dhe fotoreporterët e pranishëm në pistë.

Gjithsesi, francezi nuk mund të ndihet me faj për këtë moment pasi rregullorja parashikon që për asnjë moment, rruga të mos bllokohet nga njerëz apo staf i paautorizuar.

FIA ka nisur një hetim për të zbardhur shkaqet e kësaj situate në mënyrë që në të ardhmen të evitohen ngjarje të tilla.

Shikoni videon;

 

EMISIONET