Brittney Palmer është një “bishë” edhe jashtë “kafazit" të UFC (FOTO)

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

Është një nga vajzat më të njohura të oktagonit. Bukuroshja Brittney Palmer ka tërhequr vëmendjen e miliona fansave në rrjetet sociale pasi famën fillestare e ka bërë pikërisht në ringun e UFC.

Konsiderohet si një nga femrat imazh të sportit MMA dhe ka një arsye përse.

Shikojeni;

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

Brittney Palmer është një “bishë” edhe

 

 

 

 

EMISIONET