Starova: Si do detyrohet Serbia të njohë Kosovën, Vuçiç është betuar me dorë në Kushtetutë e Bibël

Arian Starova, ish-ministër i Jashtëm, e sheh të pamundur detyrimin e Serbisë për ta njohur Kosovën.

I ftuar në "Drejt", Starova thotë se të gjithë elementët e marrëveshjes së Ohrit  janë poër njohjen por pa njohjen.

Starova: Si do detyrohet Serbia ta njohë këtë dhe si do pranojë Kosova të bëjë këtë si do Serbia? Pse Serbia është kaq kundërshtare? Vuçiç ka thënë para më më pak se 10 ditësh ka thënë se kam vënë dorë mbi Bibël dhe Kushtetutë se nuk do ta njoh Kosovë dhe kërkon Asociacion me kompetenca ekzekutive. Europianët dhe amerikanët  e kanë bërë të qartë që është një rrezik bosnjezimi. Të gjithë elementët e marrëveshjes janë për njohjen por pa njohjen.

EMISIONET