"Naimi kishte lidhje homoseksuale me një burrë", reagon babait i tij

"Naimi kishte lidhje homoseksuale me një burrë", reagon

Naim Murseli organizoi vrasjen e bashkëshortes së tij dhe pagoi 30 mijë euro për ta vrarë.

Arsyet se pse ai e bëri këtë nuk dihen ende. Në fillim u tha se ai i kishte paguar sigurimin jetësor Liriodonës dhe nga kjo mund ai të përfitonte 20 milion euro nga shteti suedez.

Së fundmi janë ngritur dyshime se arsyeja që ai e vrau Liridonën është sepse ai kishte lidhje dashurie me një burrë dhe se Liridona e kishte mësuar këtë. Që të mos merrej vesh lidhja e tij dyshohet se kjo është arsyeja që ai organizoi vrasjen e Liridonës.

Për këtë ka reaguar babai i Naim Murselit, Shabani, duke e cilësuar si të tmerrshme.

Në një intervistë për “News24”, Shabani u shpreh:

"Kam dëgjuar se ka pasur spekulime kinse ka pasur lidhje dashurie me burrë, kjo që po shkruajnë është e tmerrshme"

EMISIONET