Me lot në sy, shokët e klasës i thonë lamtumirë 14-vjeçares që u vra në Shkup: Vanya na la...

Me lot në sy, shokët e klasës i thonë lamtumirë

Mëngjesin e sotëm, shokët e klasës, prindërit dhe të afërmit e Vanjës, kanë pritur në radhë para shkollës “Johan Heinrik Pestalozzi”, me lot në sy dhe me trëndafila në duar, për të shkruar lamtumirën e fundit, në librin e zisë, që u hap për të nderuar Vanjën e vogël.

Një foto me imazhin e saj, e mbuluar me shirit të zi, ishte vendosur në një tavolinë përpara hyrjes së shkollës.

Drejtoresha e Pestalozzi-t, Katerina Atanasova, nuk ka dashur të bëjë deklarata për media, ndërsa sigurimi i shkollës ka ndaluar filmimin dhe fotografimin.

“Vanya na la,” tha mësuesi që mësoi Vanjën nga klasa e parë në të tretën. Ai tha se Vanya ishte një fëmijë i qetë dhe i tërhequr.

Me lot në sy, shokët e klasës i thonë lamtumirëMe lot në sy, shokët e klasës i thonë lamtumirë

EMISIONET