Horror në Itali/ Gjendet i dekompozuar trupi i një gruaje në vaskë. Ishte copëtuar me sharrë

Horror në Itali/ Gjendet i dekompozuar trupi i një gruaje në

Trupi i një gruaje 84 vjeçare është gjetur në vaskën e shtëpisë së saj, në Milano,  i copëtuar.

Mendohet se gruaja kishte disa kohë që kishte vdekur pasi trupi kishte filluar të dekompozohej.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Lucia Cipriano nga Melzo kishte tre vajza, por jetonte vetëm. Ishte një i afërm i saj që telefonoi 118 pasi kishte kohë që nuk kishte folur me të.

Trupi që u gjet ditën e djeshme nga karabinierët, ishte i mbështjellë me lecka dhe mendohet të jetë copëtuar me sharrë, raporton Mediaset.

Prokuroria ka hapur hetimet për zbardhjen e vrasjes duke marrë në pyetje dhe tre vajzat e së ndjerët dhe të afërm të tjerë pasi askush nuk mund të jetë i përjashtuar nga hetimi.

EMISIONET