Zyrtare/ Arben Ahmetaj në akuzë për pastrim parash, shpërdorim të detyrës dhe korrupsion

Ish-ministri i Financave, Arben Ahmetaj është nën akuzë për shpërdorim detyre, korrupsion e pastrim parash lidhur edhe me aferën incineratorëve.

Tani atij i shënohet emri ne regjistrin e personit ndaj te cilin zhvillohen hetime për tre veprat penale e mësipërpërmendura.

Duket se SPAK ka marrë në pyetje edhe ish-bashkëshorten e cila ka deklaruar se ka në pronësi vetëm shtëpinë në ish-Bllok, por jo vilën në Palasë.

EMISIONET