“Zhvillimi i Vlorës, ashtu si i ka hije!”, kandidati i PS takohet me banorë e pronarë biznesesh në bregdet

“Zhvillimi i Vlorës, ashtu si i ka hije!”, kandidati i PS

Kandidati i Partisë Socialiste për Vlorën, Ermal Dredha, është ndaluar sot në lagjen Partizani, ku ka takuar banorët dhe pronarët e disa prej bizneseve në zonë.

Ai shprehet se zhvillimi i Vlorës dhe i të gjitha lagjeve do të vazhdojë, duke shtuar se ky është qëllimi i tyre i vetëm.

“Me banorët dhe bizneset e zonës së Lagjes Partizani, Rajonit 1 në Vlorë aty ku transformimi vazhdon dhe nuk do të mungojë as në mandatin e ardhshëm.

Vetëm Përpara, me një qëllim: Zhvillimin e Vlorës ashtu si i ka hije!”, shkruan ai.

EMISIONET