Jozefina Topalli në krah të Behar Haxhiut: Kandidimi i tij nër Kurbin, në kulmin e karrierës politike

Jozefina Topalli në krah të Behar Haxhiut: Kandidimi i tij nër

Jozefina Topalli ka zhvilluar një takim me banorët e Laçit, në mbështetje të kandidatit të koalicionit “Bashkë Fitojmë”, Behar Haxhiu.

Ish-kryeparlamentarja thotë se kandidatura e tij vjen pas një karriere të gjatë në politikë e biznes, duke shprehur entuziazëm dhe besim në fitoren e tij për bashkinë e Kurbinit.

“Ne kulmin e karrieres se tij politike (ne Kurbin) te karrieres si biznesmen e menaxher i sprovuar, Behar Haxhiu kandidon per te fituar bashkine e Kurbinit.

Dje ne Lac dhe ne Sanxhak ne takim me gra dhe banore, qe bene nje pritje entuziaste per Behar Haxhiun”, shprehet ajo.

jozefina topalli kurbini behar haxhiu

EMISIONET