Zgjedhjet e 14 majit, Rama hap fushatën dhe zbulon sloganin e PS-së

Me sloganin "Kurrë pas, përpara", Partia Socialiste hapi sot fushatën elektorale për zgjedhjeve vendore të 14 majit.

Për mitingun hapës u zgjodh sheshi ‘Skëndërbej’ku të pranishëm ishin edhe kandidatët e PS në 61 bashkitë e vendit.

Në sheshin 'Skëndërbej; ka nisur puna për të mbjellë pemët, të cilat janë blerë nga financimi që PS kishte për organizmin e fushatës, por vendosën që një pjesë të tij ta çojnë për mbledhjen e fidanëve në të gjitha bashkitë e vendit.

Zgjedhjet e 14 majit, Rama hap fushatën dhe zbulon sloganin e PS-sëZgjedhjet e 14 majit, Rama hap fushatën dhe zbulon sloganin e PS-së

edi rama zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET