“Paj Zotin nigjojeni içik kët” Rama si Muzhaqi, bën humoristin: A ju pëlqen kjo këngë për fushatë?

“Paj Zotin nigjojeni içik kët” Rama si Muzhaqi, bën

Kryeministri Rama ka postuar një video në Facebook ku duket se ka marrë edhe këshilla për rrjetet sociale nga ministrja Bora Muzhaqi.

Ai shkruan se dikush i ka dërguar një këngë për fushatë, ndërkohë që thërret me telefon edhe stafin  e tij për ta dëgjuar dhe më pas u thotë që të largohen.

“Paj Zotin nigjojeni içik kët kongën që m’çoi i fans A e keni idenë e kujt o se kushedi ju pëlqe për kong fushate? Apo snuk?” – shkruan Rama.

Video duket se është e përgatitur më herët, ndërsa ka dy plane kamerash për Ramën, ndërsa duken edhe reagimet e sikletshme të stafit të tij.

 

EMISIONET