Vasili publikon fotot nga Njësia Nr.5: Rrugët sikur i kanë ngrënë qentë, kanë fytyrë e kërkojnë vota

Vasili publikon fotot nga Njësia Nr.5: Rrugët sikur i kanë

Nënkryetari i Partisë së Lirisë Petrit Vasili ka denocuar sot arnimet që po i bëhen rrugëve të Tiranës në prag të fushatës.

Ai ka publikuar disa foto nga njësia Nr.5 ku shihen copa rrugësh të asfaltuara.

"Ja ku i keni mballomat per faqe te zeze te asfaltit elektoral te Veliajt. Ne Tiranen e re te Njesia.5 i keni keto arrnime rrugesh sikur i kane kafshuar qente. 

Dhe kane fytyre e flasin dhe kerkojne vota keta te pafytyre. Ne 14 Maj te pafytyret jashte nga Bashkite!" shkruan ai.

Vasili publikon fotot nga Njësia Nr.5: Rrugët sikur i kanë

EMISIONET