Gjokutaj: Plani i Këlliçit për transportin publik ambicioz, për ujin e pijshëm guximtar dhe jetik

Gjokutaj: Plani i Këlliçit për transportin publik ambicioz,

Kandidati për anëtar në Këshillin Bashkiak të Tiranës Genci Gjokutaj shprehet se kandidati i koalicionit opozitar Belind Këlliçi ka zgjedhur që në garë të futet me një strategji për ndërhyrje në Tiranë dhe jo kozmetikën që po rrënon qytetin.

Gjokutaj shprehet se programi i tij për transportin publik është ambicioz dhe në ndihmë të qytetit dhe qytetarëve.

"Kandidati i aleances Bashke Fitojme zoti Belind Kelliçi ka zgjedhur nderhyrjen ne Tirane si strategji drejtimi dhe jo kozmetiken qe po rrenon qytetin!

Programi i tij per transportin publik eshte ambicioz dhe ne ndihme te qytetit dhe qytetareve! Sot eshte e frikshme dhe me kosto te larte hipja ne autobus!

Programi i tij per ujin e pijshem eshte guximtar por edhe jetik per qytetaret! Ne Tirane sot njerezit urinojne ne oren 9 dhe rrezikojne ta pine ne oren 10 per shkak te perzierjes se ujrave te zeza me ujin e pijshem! Bashke Fitojme! G"

EMISIONET