Salianji në Kavajë: Me Fisnik Qosen bashkisë do t’i kthehet dinjiteti

Salianji në Kavajë: Me Fisnik Qosen bashkisë do t’i kthehet

Deputeti Ervin Salianji dhe kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” për Bashkinë e Kavajës Fisnik Qosja kanë zhvilluar takime me qytetarët në Kavajë.

Gjatë fjalës së tij, Salianji theksoi se me Fisnik Qosen Bashkisë së Kavajës do t’i kthehet dinjiteti.

Ndërkohë vetë kandidati, Fisnik Qose shpalosi programin e tij për qytetin, ndërsa premtoi se do të ndërhyjë në përmirësimin e situatës për biznesin, bujqësinë, infrastrukturën.

salianji fisnik qosja

EMISIONET