Puka nxjerr e para rezultatin në qarkun e Shkodrës, fiton kandidati i BF, Rrok Dodaj

Puka nxjerr e para rezultatin në qarkun e Shkodrës, fiton kandidati i

Në qarkun e Shkodrës, bashkia e parë që ka mbullur numrimin është Puka.

Gjonaj Gjonaj i PS-së nuk ka mundur të mbajë bashkinë dhe fitues është shpallur Rrok Dodaj i Bashkë Fitojmë.

Pukë

Rrok Dodaj BF- 58%

Gjon Gjonaj PS-42%

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET