PS, fitore të thellë në Poliçan dhe Skrapar. Kandidati i Alibeajt në Poliçan mori më shumë vota se ai i Bashkë Fitojmë

PS, fitore të thellë në Poliçan dhe Skrapar. Kandidati i

Ndërsa vijon numërimi i votave në qarkun e Beratit, PS ka siguruar fitoren në dy bashki, Poliçan dhe Skrapar.

Poliçan

Adriatik Zotkaj PS 78%

Florian Qama PD 12%

Behar Xhaferaj BF 10%

Skrapar

Adriatik Mema PS 56%

Euglen Mustafallari BF 44%

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET