Nesër regjistrimi për 14 majin, Dedaj: KQZ do të njohë PD-në zyrtare

Gazetari Reldar Dedaj nuk pret asnjë surprizë nesër. I ftuar në "Ora e Betit" ai thotë se në zgjedhje do të regjistrojë PD zyrtare.

Dedaj: KQZ do të njohë PD zyrtare, çështja ka kaluar ku ishte në fillim. Nuk mund të ketë zgjidhje tjetër. Me vendimin e Apelit është kthyer ku ishte në fillim. KQZ nuk njeh vendimin e Zhukrit që prodhoi gjithë këtë krizë. Rithemelimi nuk ka bërë asnjë hap konkret as për përshpejtimin e çështjes dhe as për bashkimin e demokratëve.

 

 

EMISIONET