Meta: Boçi me plan konkret për pensionistët dhe moshën e tretë në Elbasan

Meta: Boçi me plan konkret për pensionistët dhe moshën e

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta me anë të një postimi në Facebook ka shpërndarë foto nga takimet e Luçiano Boçit në Elbasan.

Meta shkruan se mbështetjen më të fuqishme për planin konkret të kryebashkiakut të ardhshëm të Elbasanit Luçiano Boçi për pensionistët dhe moshën e tretë.

Meta: Mbështetjen më të fuqishme për planin konkret të kryebashkiakut të ardhshëm të Elbasanit Luçiano Boçi për pensionistët dhe moshën e tretë.

EMISIONET