Lëvizja Bashkë, Muçi: Në listën e kandidatëve për këshillin bashkiak do gjeni profesionistë, jo politikanë

Lëvizja Bashkë prezantoi kandidatët për këshillin bashkiak të Tiranës.

Redi Muçi, kandidat, tha se në listën e Lëvizjes Bashkë do të gjejnë profesionistë dhe jo politikanë sepse askush prej tyre në 12 vjet aktivizmi se ka pasur në mendje karrierën si politikanë.

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET