Korrupsioni shqiptar në FBI, Muçi: SPAK të hetojë, ka prova

Avokati, Besnik Muçi, thotë se SPAK duhet të nisë një hetim për imnplikimin e shtetasve shqiptarë në dosjen e ish-zyrtarit të FBI të arrestuar për ndihmën ndaj një oligarku rus dhe marrje ryshfeti nga ish-agjenti shqiptar.

Muçi: SPAK duhet të nisë një hetim. Vetë FBI duhet të ketë marrë masa me agjencitë ligjzbatuese shqiptare për faktet që lidhen me territorin shqiptar. Nëse vjen në rrugë ligjore është provë jo indicie.

EMISIONET