Ironia e Vasilit: Ramës i paskan hequr trurin dhe jo apendicitin! Mjekët s'kanë faj, se zorrën qorre e ka në tru!

Ironia e Vasilit: Ramës i paskan hequr trurin dhe jo apendicitin!

Nënkryetari i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili, thotë se ka dyshime që kryeministrit Rama i kanë hequr trurin dhe jo apendicitin.

Dilema lidhet me deklaratën që Rama bëri në Kamëz gjatë prezantimit të Rakip Sulit.

"Kush do të fusë gomarin me veshë të gjata në bashki të harrojë qeverinë, të harrojë mbështetjen nga qeveria. Ne nuk mundet kurrë të na vënë përapra faktit të kryer me demek në emër të votës dhe të na detyrojnë të bashkëpunojmë me individë të shpallur non grata" tha Rama.

Vasili thotë se mjekët nuk kanë faj për këtë "gabim" se Rama zorren qorre e ka ne tru.

"Ketij Rames i paskan hequr trurin dhe jo apendicitin!Po dhe mjeket s'kane faj, se ky zorren qorre e ka ne tru!Ky zorra qorre ngaqe e vjedh pa meshire buxhetin e kujton se i ka paratë e babait! Ky zorra qorre eshte bere si kanoçet te bishti i qenit qe bejne zhurme dhe qesh tere dynjaja!"

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET