Investime në fshat e qytet, Gledian Llatja takim me banorët e Thanës në Elbasan

Në takim me banorët e fshatit Thanë Gledian Llatja premtoi investime në fshat e qytet në mandatin e tij të dytë si kryetar i Bashkisë Elbasan.

Gledian Llatja premton më shumë punë e investime në mandatin e dytë si kryetar i Bashkisë së Elbasanit.

Në një takim me banorë të Thanës përmendi disa prej projekteve që pritet të përfundojnë në vitet e ardhshme e që do u lehtësojnë jetën banorëve.

"Do mbarojmë investimet e mëdha që kemi nisur."

Përgjatë katër viteve tha ai është investuar më shumë në zonat rurale se sa në qytet.

"Nuk ka asnjëri shkop që të bëjë të gjitha. Një gjë e kam bërë dhe e bëj me umë dashamirësi të investoj në fshat më shumë sesa investoj në qytet."

Pranoi se mbetet shumë për t`u bërë.

"Nuk i kemi mbyll dot të gjithë problematikat që kemi në fshat."

Banorëve të Thanës u kërkoi mbështetje me votë për një tjetër mandat në krye të Bashkisë së Elbasan.

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET