Certifikimi i zgjedhjeve, KQZ dhe KZAZ-të vijojnë punën. Pritet ankimime nga subjektet politike

Certifikimi i zgjedhjeve, KQZ dhe KZAZ-të vijojnë punën. Pritet

KQZ dhe KZAZ-të vijojnë punën për certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve vendore të 14 majit.

Pas shpalljes së rezultateve paraprake, subjekteve politike iu lind e drejta që brenda 5 ditëve të bëjnë ankimin pranë KAS për këto rezultate.

Besohet se do kemi ankimime nga subjektet si për kryebashkiakët, ashtu dhe për këshillat bashkiakë.

 

 

 

 

 

 

 

EMISIONET