Cara replikon me Ramën: Ku i keni investimet? Mungesa e tyre kosto edhe për turistët. Pas 14 majit ...

Cara replikon me Ramën: Ku i keni investimet? Mungesa e tyre kosto edhe

Kandidati i koalicionit “Bashkë fitojmë” për Bashkinë e Durrësit Igli Cara është takuar me banorët e lagjes 13, për të cilët tha se përballen me një sërë problematikash.

Cara deklaron se afrimi i sezonit veror i bën më të prekshme këto problematika, për turistët, vendas dhe të huaj, duke u shndërruar në kosto për ta, por se pas 14 majit qasja e Bashkisë së Durrësit do të ndryshojë.

“Banorët e lagjes numër 13, krahas mbështetjes kanë një sërë problematikash, me të cilat përballen çdo ditë. Plazhi është një nga zonat, që gjeneron më shumë të ardhura për Bashkinë e Durrësit, por që çuditërisht nuk kthehen në investime dhe shërbime për komunitetin.

Afrimi i sezonit veror i bën më të prekshme këto problematika, për turistët, vendas dhe të huaj, duke u shndërruar në kosto për ta. Pas 14 Majit, qasja e Bashkisë së Durrësit do të ndryshojë!

Ndërtimi i një gjimnazi dhe shërbimet në pak minuta, për banorët dhe subjektet tregtare këtu, janë vetëm një pjesë e programit për 4-vjeçarin e ardhshëm. Bashkë për Durrësin! Qyteti je ti!”, deklaron Cara.

edi rama rama durrës igli cara

EMISIONET