Balliu: Sot paratë e qytetarëve shkojnë në xhepat e pushtetarëve, kjo politikë duhet të largohet

Balliu: Sot paratë e qytetarëve shkojnë në xhepat e

Shefi i Organizimit në Partinë Demokratike të Shqipërisë, Klevis Balliu shkruan se sot paratë e qytetarëve shkojnë në xhepat e pushtetarëve, qasje që duhet të largohet.

Ai shtron në Facebook se ndryshimi është jetik, ndryshimi do të çoj parat në xhepat e qytetarëve dhe se ndryshimi është në duart e qytetarëve.

Balliu: Sot parat e qytetarëve shkojnë në xhepat e pushtetarëve, është koha që kjo qasje, kjo politikë e varfërimit të qytetarëve të largohet. Ndryshimi është jetik. Ndryshimi do të çoj parat në xhepat e qytetarëve. Ndryshimi është në duart e tua. Bashkë Fitojmë. 

EMISIONET