A merr vota të demokratëve Bejko? Murrizi: Nuk ka të lajthitur që ngatërrojnë Landin me Belindin

Ish-deputeti i PD, Myslim Murrizi, i ftuar në "Drejt" ka bindjen se kandidati i PD-së zyrtare, Roland Bejko, nuk dëmton kandidatin e Bashkë Fitojmë Belind Këlliçi.


"Jo, zero. Prishja punë është mentalitet komunist. Nuk ka të lajthitur dhe qytetarë shqiptarë që ngatërrojnë Landin me Belindin."

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET