“14 maji”, Andoni: Do ketë bojkot masiv. Zgjedhjet më të dobëta të zhvilluara ndonjëherë. Partitë asnjë program për qytetet

Për analistin Ben Andoni zgjedhjet vendore të 14 majit janë më të dobëtat të zhvilluara në Shqipëri ndonjëherë.

“Kjo për shkak se kur na ndajnë 5- ditë nga mbajtja e tyre partitë nuk kanë asnjë program dhe asnjë platformë zhvillimi për qytetet.

Jam i bindur se në 14 maj do të ketë braktisje të madhe të tyre, pasi shumica e qytetarëve nuk e shikojnë veten të përfaqësuar aspak tek partitë politike”, u shpreh Andoni në një intervistë në studion e lajmeve në “Ora News”.

zgjedhjet e 14 majit zgjedhjet vendore zgjedhjet ben andoni

EMISIONET