Tërmet Peçi shkakton "tërmet" në Tepelenë, Memaliaj merret nga Bashkë Fitojmë, në Këlcyrë Alibeaj i prish punë Berishës

Tërmet Peçi shkakton "tërmet" në Tepelenë,

Ka përfunduar numërimi në tre bashki tyë qarkut Gjirokastër, ku dy i ka marrë PS dhe një Bashkë Fitojmë.

Në Tepelenë, Tërmet Peçi ka shkaktuar "tërmet" votash duke fituar me 83%. Bashkinë Memaliaj e ka fituar opozita ndërsa Këlcyrën socialistët, të 'ndihmuar' dhe nga PD zyrtare.

Tepelenë

Tërmet Peçi PS-83%

Baftjar Imeri BF-10%

Sokol Guga PD-7%

Memaliaj

Albert Malaj BF-52%

Gjolek Guci PS-48%

Këlcyrë

Klement Ndoni PS-49%

Arjan Kasaj BF-47%

Adriatik Spahiu PD-3%

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET