Shenja e horoskopit që rimerr fuqinë e saj

Shenja e horoskopit që rimerr fuqinë e saj

“Nëse nuk jemi të kujdesshëm, mund të përfundojmë duke e marrë atë shumë personalisht…”

Shigjetari

Ndërsa jeni ende në sezonin tuaj të elementit të zjarrit, nuk mund të mos ndiheni shumë të sigurt për aftësinë tuaj për të lëkundur masat, ose për ta shkatërruar atë, për t’i bërë njerëzit të qeshin. të dielën? Jo aq shumë.

Më 10 dhjetor 2023, do të zgjoheni duke buzëqeshur dhe do të ndiheni sikur gjithçka që dëshironi t’u jepni njerëzve në jetën tuaj është një qeshje.

Ju vini të pajisur me shaka dhe gjatë kundërshtimit të Hënës, Uranit, do të shihni se pavarësisht se çfarë thoni apo sado simpatik të jeni, askush nuk është i interesuar.

Epo, kjo mban erë të keqe. Ja ku je duke u ndjerë si një milion dollarë dhe gjithçka që mund të mbledhësh janë disa rënkime dhe disa vërejtje të neveritshme. Të neveritur? Çfarë? Si iu rëndua ndonjëherë një person natyra juaj i lumtur? Gjatë kundërshtimit të Hënës, Uranit, mund të mësoheni me të, pasi ky është tranziti që tenton të marrë të gjitha qëllimet e mëdha dhe t’i kthejë ato në makthin e padëshiruar të dikujt tjetër. Ju përpiqeni shumë, Shigjetar dhe gjithçka që merrni është një përgjigje e vakët.

Për shkak se Urani kundër Hënës stimulon tek ne një nevojë për të ndarë ide interesante dhe të çuditshme, kjo ju merr në SHUMË KOHË dhe ju frymëzon të dilni atje dhe thjesht të mahnitni turmën. Megjithatë, nuk ka një fat të tillë, sepse ky tranzit gjithashtu siguron që ne të mos mund të pranojmë një shaka dhe që sensi ynë i humorit të mos arrijë kurrë shkallën e Rihterit. Ne jemi vetëm me veten tonë të trullosur dhe do ta gjeni veten duke thënë shumë: “Pra, çfarë nëse ata nuk mund të durojnë një shaka!” Uaah!

EMISIONET