Jetmirin s’e mbajnë nervat e as me produksionin as me banorët, braktis në mënyrë demonstrative spektaklin! Françeska i ulet në gjunjë: Ti nuk je ky...

Jetmirin s’e mbajnë nervat e as me produksionin as me banorët,

Jetmiri vendosi të lë shtëpinë e spektaklit televiziv "BBVA3".

Kjo pasi ai u nervozua nga debati në shtëpi, ku tema kryesore ishte qëndrimi i tij në shtëpi.

Françeska u përpoq ta ndalonte, duke ju ulur në gjunjë dhe duke i thënë se po del shumë keq.

Pjese nga debati

Jetmiri: E para e punës, dua të falenderoj mbështetësit që më mundësuan të qëndroj kaq gjatë. Dua t’ju falenderoj për mundësinë. Pavarësisht kushteve, etj. E treta, e kam menduar gjatë këtë gjë. Më quajte frikacak dhe më ngacmove sedrën sepse nuk jam ai njeri. Kam marrë një vendim që do të jetë i habitshëm. Kam vendosur që këtë respekt që më është dhënë nga ju, nga publiku, ta vazhdoj rrugëtimin duke mos folur, përveç dhomës së rrëfimit aty do jem në dispozicion. Ndërsa me banortët nuk do flas fare deri në përfundim të rrugëtimit tim. Kam kaluar 50 ditë dhe të gjithë besoj e kanë parë kush jam unë. Nuk e shoh të nevojshme të tregoj më shumë dhe të vendosin ata se nëse duan të rri.

Ledion Liço: Ky format bazohet mbi komunikimin dhe komunikimi verbal është më i rëndësishëm se ai joverbal. Unë duhet të pres komunikimin e Vëllait të Madh për këtë vendim.

Ledion Liço: Vëllai i Madh nuk e pranon kërkesën tënde për të mos komunikuar fare. Ti tani nuk flet më me disa  ngabanorët dhe mund ta shtosh listën tënde. Por nuk mund të rrish pa komunokuar sepse në bazë të këtijsepktakli është komunikimi. Publiku e she këtë spektakël për të mësuar nga ju dhe mëson prej jush mes fjalëve. Nuk mund të jeni të pabarabartë sepse ti duke e ditur ku do futeshe, kërkon të ndryshosh rregullat.

Jetmiri: Atëhere do zgjedh unë se me këdo komunikoj në shtëpi dhe do qëndroj.

Juli: Unë e kam thënë që Jetmiri nuk do ikte. Ishte një lojë me mullinjtë e erës. Nëse ti je një lojë me një format që ke konflikt dhe thua më censurojnë etj, ik. Nëse nuk ikën do tëdalësh viktima e produksionit që tëketë ca fansa,’Aman çfarë po i bëjnë.’ Mori kohën televizive sepse ankohej që nuk kishte kohë.

Romeo: Jetmiri erdhi në fillim bënte gangon, nuk i dha njeri rëndësi, filloi tu hynte grave, hiqi jorganin, hiqi të tjera. Nuk po ja del dot.  Ky ishte ai që do dridhej shtëpia nga loja e tij. Po luan viktimën. Pse nuk doli? Është firkacak.

Heidi: Nuk ka qenë loja e tij në fillim. Më ka thënë që i imiton njerëzit mirë. Me mua e bëri, më nxorri mterrin e shtëpisë. Pastaj u bë i mir se nuk i shkoi dhe pastaj e ndryshoi prapë. Tani e ka me produksionit. Mua më duket përplëlitje. Nuk e kisha vënë re që nuk fliste me mua. Nga ju e mora vesh.

Liami: Mua dhe Gracianos na ka thënë të parëve që dotne të dilte. Gracianos iu mbushën sytë me lot, unë vetëm dëgjova dhe më pasi thashëmos besoçdo gjë qëdëgjon sespe jam isigurt që ai e kishte lojë. Por dua t’i them si do rrinteë pa folur me mua jam i ofenduar.

Egla: Është i vetëdiskretituar. Ai vendosi gabim që tavazhdojë rrugëtimin. Me nder, duhet të kishte marrë këmbët drejt asaj dere. Por nejriu nuk paska asturp.

Jetmiri: Po ju sjell nëvëmendje frazat që këta banorë në momentet e moskujdesit personal, kanë vestshkatërruar…

Egla: Nuk e dëgjoj dot more, çfarë thotë. Është out fare, si i rri BB këtij njeriu që thotë kështu, njerë ashtu.

Jetmiri: Këta nuk gjykojnë ato që bëjnë vetë. Shpesh herë meqë Juli dhe Romeo duan të diskretitohen vetë , po i diskretitoj. Juli ka thënë që ka një mik që ka fituar një tender. Kemi një Romeo që lëviz me një motor të vjedhur, që falsifikon dokumenta.  Se më flisni për standard.

Ledjoni: Parafolësit nuk u morën me çfarë bën ti në Kanda.Si ke shkuar ti aty, a ke borxhe, çfarë brisku përdor, Nëse parafolësit nuk u morën me ty, edhe përgjigjia duhet të jetë njësoj. Nuk është gjyqi publik zgjidhja. Ti ke një mungesë koherence të theksuar.

Françeska: O Jetmir po del shumë keq. Nuk janë këto muhabete për tu bërë këtu. Ti ke më shumë kapacitet. Çfarë po bën? Ti nuk je ky

EMISIONET