Ndodh për herë të parë, Jetmiri merr vendimin përfundimtar për daljen nga shtëpia, Ori: U tregua kopil...

Ndodh për herë të parë, Jetmiri merr vendimin

Ledjoni ka pyetur përsëri Jetmirin se çfarë vendimi ka marr për largimin nga shtëpia.

Ai vendosi që të vazhdoj qëndrimin brenda shtëpisë, duke mos patur asnjë komunikim verbal me banorët brenda shtëpisë, por vetëm duke folur me gjuhën e trupit.

Egla kërkon mendimin e vëllait të madh në lidhje me këtë vendim të tij.

Ori: Për pak po mendoja, teksa po dëgjoja Jetmirin mbasi i dedikuam dhe primen e kaluar rreeth 40 minuta diskutim edhe debat për argumentat e tij, dhe po mendoja që u tregua kopil ky, u tregua i mençur. Se erdhi prap në prime, pritëm vendimin, një farë kërshërie na krijoi, tani dëgjoj , thotë do rri pa folur. Kthehem prap tek opinioni që dhash primen e parë, është një lloj zgjedhje e tij për një lojë që mesa duket po kupton që është përtej aftësive që ai ka luajtur ashtu sic të detyrojnë rrethanat.

EMISIONET